راه کارهایی استقرار مدیریت دانش در نیروهای مسلح
کد مقاله : 1087-KNM
نویسندگان:
حسین عابدی *
رسالت_ کوهک_ معاونت نیروی انسانی نداجا_ مد وظیفه_ صدورکارت
چکیده مقاله:
مسلما کشوری از قدرت دفاعی بالا و آمادگی کامل در مقابل خطرات احتمالی برای حفظ کیان، هستی و ناموس خود برخوردار است که همیشه در پادگان ها و مراکز نظامی وانتظامی،بخصوص دریگانهای مرزی نیروهای آماده دفاع حضور فعال داشته باشند.
استفاده کارآمد از نیروهای وسرمایه فکری بر اساس تخصّص آنها میزان کارایی و اثربخشی آنان را درنیروهای مسلح افزایش میدهد. امکانات مناسب ، آموزش کافی .زمینه بکارگیری نیروها دارای مهارت ، در بخش های مختلف صنعتی ، کشاورزی ، حرفه ای و جزء آن باعث توسعه وهدفمند شدن کارکنان میگردد.
کارکنان ، مدیریت دانش را از طریق شایستگی ها و طرزفکرهایشان و زیرکی فکری تولید می کنند که این شایستگی های سازمان شامل مهارتها و تحصیلات است و طرزفکرهای کارکنان که اجزای رفتاری کارکنان را پوشش می دهد. زیرکی فکری یک فرد را قادر می سازد تا عملیات راتغییر دهد و راه حلهای نوآورانه ای را برای مشکلات سازمانی در نظر گیرد.
فرایندهای سازمانی در دانش شامل: خلق و کسب دانش، سازماندهی دانش، کاربرد دانش و تسهیم دانش با اجرای مدیریت دانش انجام پذیر می باشد. پس برای موفقیت آمیز بودن نیروهای مسلح ارتقای سطح دانش و توانمندی کارکنان و تقویت مهارت های خلاقانه و نوآورانه بهترین گزینه استقرار مدیریت دانش می باشد.
کلیدواژه ها:
مدیریت دانش، رفتار کارکنان ،نیروهای مسلح
وضعیت : مقاله پذیرفته شده است
سایت همایش